baner naslovna

KVALITETA   >   Izjava politike kvaliteta

Kvaliteta

 

Izjava politike kvaliteta

Ciljevi upravljanja Veterinarskog zavoda, "SLAVEN" su pružiti mikrobiološku i analitičko - hemijsku analizu namirnica, serološke analize uzoraka krvi, i konsultantske usluge u proizvodnji, čiji je cilj osiguravanje održavanja kvalitete proizvoda u industrijskim sistemima, na takav način da odgovara određenom zahtjevu svojih klijenata u vezi sa njihovim potrebama, pravnim normama i specifikacijama.

Za ispunjavanje ovog cilja, uprava će preduzeti sve razumne korake kako bi se osiguralo da se usluge pružaju nepristrasno i objektivno uz stalno održavanje kvaliteta. Veterinarski Zavod "SLAVEN" uspostavlja sistem upravljanja kvalitetom u skladu ISO/IEC 17025:2006, za pružanje usluga laboratorijskih analiza, savjetovanja, proizvodnje i snabdijevanja potrošnim materijalom i snabdijevanje specijaliziranom opremom i uređajima. Odgovornost svih zaposlenika je upoznavanje sa sadržajem i ciljevima Priručnika kvalitete i ponašanje u skladu s pravilima i postupcima utvrđenim u Priručniku i pridruženim dokumentima u svakom trenutku.

Direktor je odgovoran za provedbu politike kvalitete, te se zalaže za stalno poboljšavanje sistema upravljanja kvalitetom. Kao direktor sam u potpunosti predan pružanju adekvatne usluge uz ispunjavanje zahtjeva sistema kvalitete, i stalno usavršavanje.

Banja Luka 1.1.2010.

Direktor:
Mr sci. Slaven Grbić

Izjava politike kvaliteta (.doc)
Izjava politike kvaliteta (.pdf)

   
©2011. Slaven d.o.o.
O nama    ::    Kvaliteta    ::    Usluge    ::    Proficiency tests    ::    Trening i seminari    ::    Klijenti    ::    Kontakt